Ik ben Zuléma Gilliot van Gimst, al meer dan 15 jaar werk ik in de reisbranche, van hostess ( in Mexico, Maleisië, Spanje, Turkije en Frankrijk tot stewardess en  receptioniste tot reisagent. En sinds 2009 als zelfstandig ondernemer. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, M&M.

Ik ben als ZRA ( zelfstandig reisagent) begonnen. Dit concept heb ik uitgewerkt nadat ik voor vrienden reizen boekte met de opdracht; doe maar wat, je weet wel wat we leuk vinden. Dit is het budget en verras ons. Dat was erg leuk om te doen voor mij, maar ook voor mijn vrienden die de hele stress van kiezen aan mij over lieten ( niet dat ik daar stress van heb  ) Ze hebben de voorpret en ter plaatse erg naar  hun zin gehad.  Zijn ontspannen op reis gegaan hebben het helemaal op hun in laten werken. En is een hele spontane trip geworden.

Omdat ik een wereldwijd netwerk heb van agenten weet ik dat het altijd goed zit waar men terecht komt.

Je kunt ervan uitgaan dat ik werk met de beste leveranciers.

Wil je ook weer verrast worden en blanco op pad gaan. Boek dan nu een verrassingsreis en laat je onderdompelen in verbazing.

Deze mensen zijn je al voor gegaan...........Aanbevelingen

 

Lees ook even de disclaimer hier.