Wat te doen in Amsterdam

Rijksmuseum kaartjes viazoe

Entree kaartjes & tours Amsterdam

Amsterdam de hoofstad heeft hét volgens vele.  De Nederlandse bezoeker kan er zich ook zeker wel vermaken! Er is van alles te doen in Amsterdam.

De wereldberoemde musea rondom het museumplein: het compleet vernieuwde Rijksmuseum met, het Van Gogh Museum, en niet te vergeten het Stedelijk Museum met de opvallende nieuwe entree.

Een bezoek aan het Anne Frank huis mag zeker niet ontbreken aan een bezoek aan Amsterdam maar die wachtrijen die soms wel tot 3 straaten verder is geen plezier.

Reserveer daarom je toegangskaarten voor de Amsterdamse musea en andere attracties bij ViaZoe.nl en bespaar wachttijd.

.

Woon je wat verder van onze hoofdstad af dan is Amsterdam voor een weekendje weg een goede keus. Er zijn tal van bezienswaardigheden, waar toeristen uit de gehele wereld naartoe komen maar die ook voor Nederlanders de moeite waard zijn.

Maak een tocht per boot op de grachten langs alle historische hoogtepunten, of fiets dwars door het Vondelpark van de ene kant van de stad naar de andere kant en pauzeer even in het park voor een picknick of een gebakje bij het blauwe theehuis.

Er is zoveel te doen in het bruisende Amsterdam dit is nog maar het topje van de IJsberg. De vele  diverse musea die Amsterdam rijk is mag ook zeker niet ontbreken. Het Scheepvaartmuseum, het Tropenmuseum beide ook erg leuk voor kinderen. Tip!

Ontdek Amsterdam

De Amsterdam Arena ( Johan Cruijff ArenA)

Ben je AJAX fan dan zou ik zeker een bezoek aan de Amsterdam Arena doen het heet tegenwoordig Johan Cruijff ArenA maar iedreen weet wel wat je bedoelt.

Dit mega voetbalstadion is de thuishaven van Ajax. Alle thuis wedstrijden worden hier gespeeld en als er geen voetbal is dan zijn er concerten van wereld beroemde sterren. En de Toppers!

Je kan een rondleiding door de Amsterdam Arena boeken en stap in de voetsporen van grote voetballers zoals Johan Cruijff en Patrick Kluivert. Daarnaast kan er een bezoek worden gebracht aan het Ajax Museum, waar je alles te weten kan komen over de geschiedenis van deze beroemde club.

Geen zin om lang in de rij te moeten staan voor een kaartje voor deze attracties in Amsterdam?  Dat hoeft niet!

Boek dan hier alvast je ticket voor musea, rondvaarten, tours & attracties. Veel plezier!