Je bent op zoek naar concurrerende ticket prijzen voor je vlucht? Dat kan en waar moet je die dan zoeken, Ja het bos is al zeer dicht begroeid. Mocht je mijn hulp willen hebben bij het zoeken dan kan dat natuurlijk nog steeds, maar kijk eerst eens rond en wie weet vind je het wel meteen. En kan je per vliegtuig weg.


Je bent op zoek naar een hotel dat kan want meestal als je op reis gaat dan overnacht je in een hotel. Tenminste dat vind ik het fijnste even lekker die luxe. Ontbijt staat klaar je kamer wordt schoongemaakt dagelijks. Ik hou ervan nou waar boek je dat dan?

Nou bij deze partner van mij. Bij Boek nu een Hotel heb je de keuze uit 700.000 hotels & accommodaties wereldwijd! 

Nu als je dan geen kamer vindt die bij je past.


Villa Match is een partner waar ik mee samen werk. Ben je op zoek naar een ultiem luxe villa in wereldwijd natuurlijk Zuid Europa of het Caribisch gebied, maar denk ook aan Uruguay bijvoorbeeld. Dan ben je bij hen aan het juiste adres. 

Neem een kijkje op hun site. Heb je wat gevonden en denk je en hoe nu verder dan kan ik je weer helpen met hoe je er komt autohuur en andere extra's.


Cruises het begint steeds duidelijker te worden dat het toch echt wel de ultieme manier van ( rond) reizen maar dan zonder het in-en uitpakken van je koffer. Onbekend maar onbemind zegt men en dat kan ook zeker wel kloppen. Neem dan even een kijkje bij SterCruises en laat je onderdompelen in de verschillende type schepen faciliteiten entertainment er kan en is van alle op zo'n schip. De keuze is reuze en moeilijk om zomaar online te doen maar kan wel. En als je denkt ik heb toch even de hulp nodig bij het kiezen of het advies van wat nou werkelijk bij je past. Daar kan ik je zeker altijd bij van dienst zijn. Lees je goed in en mocht je vragen hebben stel ze gerust.


Je bent in een stad en je weet niet zo goed wat je moet doen kan bijna niet tegenwoordig maar stel. Dat je partner je heeft meegenomen op verrassingsreis. Jullie zijn in bijvoorbeeld in Milaan en willen toch wel even die Duomo bekijken of je bent in Rome en wilt wel naar het Colosseum maar de rijen zijn lang en dat gaat natuurlijk van effectieve tijd af. Dan is er een goede partner als Tiqets die je met een app en een paar swipen en klikken een ticket laat boeken en je kan zo de rij overslaan. Probeer het eens uit.


caleb-george-auto-kust-viazoe.jpg

Een auto is tegenwoordig voor sommige mensen wel een levensbehoefte nr. 1 en erg fijn en makkelijk is het ook. En daar wil je natuurlijk op reis graag mee door gaan. Die luxe en vrijheid die het geeft als je dat leuke strandje hebt gevonden of bij die boer bent geweest en zijn heerlijke wijn hebt geproefd. Dit zijn meestal plekken waar niet zomaar komt als je geen auto hebt. Dus ga je er een huren. Waar let je op bij het huren dat je in ieder geval goed gedekt bent. Bij Discover Cars is dat ook zo, het is all-inclusieve autohuur en dat is natuurlijk wel fijn als je links moet rijden.


Allemaal leuk het zelf in elkaar plakken van een reis en voor sommige mensen is dat ook een sport en een hobby maar zeg je, ik wil gewoon een pakket naar de zon maakt niet uit waar heen. Dan raad ik aan om eens een kijkje te nemen op de site van Lavida Travel. Hier vind je de voordeligste reizen voor hele mooie prijzen. Van de Canarische Eilanden naar Turkije en daar tussen in. Ook zijn er vaak super deals naar de Antillen en de USA. En natuurlijk allemaal ANVR en SGR.

 


Lees de voorwaarden welke betrekking hebben op het boeken van reizen via deze partners.