Wanneer je bezig bent met de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Ik raad Allianz Global Assitance aan. Bij Allianz ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering.

Welke verzekering past bij je van Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
 • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend
 • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering

 

 • Doorlopende Reisverzekering


De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je regelmatig op reis gaat. Want met deze permanente reisverzekering verzeker je alleen wat echt nodig is. Zo bepaal je zelf waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Precies de goede dekking, voor precies de juiste premie die bij jou past en dat kan al vanaf € 1,75 per maand. Dat is het uitgangspunt van de Doorlopende Reisverzekering.

 

 

 • Kortlopende Reisverzekering


Ga je af en toe op vakantie? Niet vaker dan of 2 keer per jaar dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: met deze tijdelijke reisverzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de Kortlopende Reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking. Dat kan al vanaf € 1,40 per dag!

 

 

 • Kortlopende Annuleringsverzekering


Je reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen!

 

 

 • Globetrotter Verzekering


De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld voor een studie, stage, (vrijwilligers)werk, wereldreis of backpack vakantie. Altijd verzekerd op de beste manier, zonder dat je er omkijken naar hebt. Of je nu gaat backpacken, een wereldreis maken, gaat studeren, stagelopen of werken in het buitenland. Met de Globetrotter Verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd.

 

 

 • Doorlopende Zakenreisverzekering

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance) is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. Je kunt je als zakelijke reiziger volledig richten op het doel van de reis en erop vertrouwen dat de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld klaar staat wanneer dat nodig is. In nood, maar ook bij minder spoedeisende, reisgerelateerde vragen.

 

 

 

 • Ticket Annuleringsverzekering

De Ticketannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is een voordelig alternatief als je een los ticket hebt geboekt, zoals bijvoorbeeld een vliegticket of een treinticket. De verzekering dekt de annuleringskosten als je je reis noodgedwongen moet annuleren. De prijs van de Allianz Global Assistance Ticket Annuleringsverzekering is € 24,95 voor Europadekking en € 39,95 voor werelddekking. Deze prijzen zijn per persoon en inclusief assurantiebelasting en inclusief € 2,50 poliskosten.