Wanneer is het een mooie reis.

Je vraagt je af wanneer een reis een mooie reis is. Zo als ik al eerder aangaf een reis is al mooi als het voor jou waarde heeft. Of eigenlijk zijn alle reizen mooi want reizen is een privelege.

De manier van reizen

De manier van reizen is ook van groote belang hoe je het ervaart. Ga je met de auto, vliegtuig, boot of trein.

Persoonlijk houd ik niet zo van autoreizen terwijl als je het in het engels zegt ” Roadtrip” dat dan weer wel heel erg leuk klinkt.

Ook het gezelschap waarmee je op reis gaat is belangrijk voor de reis. Reis je liever alleen of samen met kinderen allerei manieren die het een bijzonder mooie reis kunnen maken.

Trein_Oostenrijk_Zwitserland_Groen_Rood.jpg

 

De Bestemming

En dan natuurlijk de bestemming waar ga je heen. Telt reizen voor je werk ook? Nee dat is dagelijks en zo blase en saai. Nee het moet echt om de ontspanning gaan. Het pelzier van weten waar je heen gaat.

Europa, Azie, Afrika, Amerika, Oceanie om zo maar een paar wereld delen te noemen. De een nog verder weg van je verbeelding dan de andere.

disneyland_disney_kasteel_roze.jpg

Met wie je reist

Ja dat is zeker ook van belang wanneer je een reis gaat maken. Wil je bijvoorbeeld alleen of met je partner met kinderen met opa en oma er zijn eindeloos veel variatie’s om een reis te laten slagen met welk gezelschap je bent.

 

gezin op het strand.jpg