Een mooie reis

Ballena Jorobada_23.jpg

Een mooie reis. Dat is het antwoord meestal van mensen als je ze vraagt wat zou je doen met een miljoen?

Op 90% van de mensen aan wie je vraagt wat staat er jog hoog op je Bucket list? Een mooie reis.

Wat is dat nou, wat houd dat nou in een mooie reis. Dat kan voor de een een hele andere betekenis hebben als voor de ander.

Zo is een mooie reis voor een kind al gauw een ritje met de trein. En kan het voor een Cruise zijn.

Het is je eigen perceptie van hoe je het wilt invullen.

Vuur op het strand op de Dominicaanse

 

Wat voor soort reizen

Op deze website wil ik niet alleen hele dure reizen naar de Seychellen of een Safari  uitlichten nee ook de reizen naar Terschelling of de camping in Frankrijk komen in aanmerking. De voordelige aanbiedingen en de mooie luxe reizen waaronder ook cruises.

Er zullen ook video’s komen van bestemmingen waarvan je denkt WOW daar wil ik heen. Deze kan je dan zo boeken met een klik.

 

Voor wie

Deze website is gemaakt voor jullie om je goed te kunnen orienteren op een leuke en mooie reis. Ik stuur je door naar de sites waar je het kan vinden en bij wie je met al je vragen terecht kan. Mocht je er onverhoopt toch niet uit komen dan kan je altijd via het contact formulier contact met mij op nemen.

Dus wees welkom en kijk gerust rond. Als je iets ziet waarvan je denkt dat klopt niet of dat heb ik beter. Graag geef het maar door en ik zal eens kijken of ik het wil opnemen.

 

Een open plek in het reis bos

Ja een plek waar je precies de beleving kan vinden voor een mooie reis. Van en voor iedereen die maar even weg wilt uit de dagelijkse sleur. Ook met tips hoe je online het beste kan boeken en waar.