De Bestemming

Ja en dan moet je kiezen, tenzij je natuurlijk op wereld reis gaat of zoals het tegenwoordig heet digital nomad zijn.

Nee je moet kiezen want je wilt 1 of 2 bestemmingen in een reis doen. Hoe maak je de keus? Hangt deze af van het weer, waar ben je al geweest, hoe ver is het vliegen? Zoveel vragen hoe maak je daar nu de goede keus in. Je kan natuurlijk het hele internet afstruinen maar volgens mij zien veel mensen door de bomen het reisbos niet meer.

prachtige natuurschoon op de Dominicaanse

 

 

Cruisen

Ja dat is ook een optie en dat is al lang niet meer alleen voor ouderen. Dan hebje een keer je koffer gepakt en bezoekt toch dagelijks een andere bestemming echt ideaal. Maar ja dan heb je weer die keus van welke rederij en welk schip passen bij mij.

 

Het weer!

Laten we beginnen bij het weer. Ja het weer als je in tuseen November en Maart weg wilt dan wil je meestal zon of je moet een herfst type zijn natuurlijk dan maakt het niet zo uit. Maar laten we er voor het gemak maar even vanuit gaan dat we zon willen. Ok nou dan heb je in de periode die ik eerder noemde in Europa iet wat weinig keus.

Zuid Europa kan altijd de Canarische Eilanden ook zeker de moeite om heen te gaan. Of je gaat verder, richting Azië of Afrika of het Caribisch gebied. Of heb je liever sneeuw en geniet je van een Husky toch of de eerste poeder sneeuw, net voordat de liften open gaan.  Die mooie reis is voor een ieder anders.

 

ski' op de berg viazoe